Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

 • Arona
  Újdonság a SEAT-ról 2021.05.05.

  Az új SEAT Arona: még erőteljesebb megjelenéssel és teljesen új belső formavilággal hódít az átdolgozott modell

  2017-es bemutatása óta a SEAT Arona igazi sikertörténetet írt több, mint 350 000 átadott járművel és ezzel a márka kínálatának egyik kulcsfontosságú pillére lett. Az új SEAT Arona most készen áll, hogy folytassa ezt a sikertörténetet.

 • SEAT és az ELISAVA
  Újdonság a SEAT-ról 2018.08.03.

  A SEAT és az ELISAVA közösen dolgozik a jövő megosztott autóján

  Mindkét szervezet a jövő mobilitásával és annak formatervezési kérdéseivel kapcsolatos projekteken munkálkodik. A közös munka főbb pillérei az üzleti modell, a felhasználói élmény és a terméktervezés voltak. Work&Relax (Munka és Pihenés) címmel nyújtották be a győztes tervet.

 • Taracco
  Újdonság a SEAT-ról 2018.07.30.

  A SEAT tíz rajongója láthatta először a Tarraco-t

  Nagy méret, egyedi forma, tágas beltér: ezek voltak a rajongók által kiemelt tulajdonságok. A Tarraco kiteljesíti a SEAT szabadidő-autó (SUV) kínálatát, világpremierjét  szeptember 18-án tartják a spanyolországi Tarragonában. Több, mint 146 000-en vettek részt az új SUV nevének kiválasztásában, amire  most az első esetben össznépi szavazással került sor.

 • Telefónica és Seat
  Újdonság a SEAT-ról 2018.07.30.

  A támogatott vezetés első mobilhálózatra épülő, valós környezetbeli használati eset-modelljét mutatta be a Telefónica és a SEAT Segoviában

  Az előzetes teszt a közúti infrastruktúra - a már rendelkezésre álló mobilhálózaton keresztül folytatott - kommunikációját mutatja be a járművekkel, figyelmeztető jelzéseket küldve a veszélyekről vagy a változó útviszonyokról. Első ízben tesztelték Spanyolországban a járműves kommunikáció C-V2X protokollját. A kezdeményezés újabb lépés a Telefónica „5G Technological Cities” projektjében, amellyel Talavera és Segovia az 5G hátterévé fejlődhet.

 • Rekordot döntött a Seat
  Újdonság a SEAT-ról 2018.07.12.

  17,6 százalékos növekedéssel első félévi rekordot döntött a SEAT

  289 000 autó kiszállításával a SEAT történetének legjobb első félévet produkálta. Németország, Spanyolország , az Egyesült Királyság, Franciaország és Algéria áll az értékesítési eredményesség élén. Az új SEAT Tarraco-t szeptember 18-án mutatják be Tarragonában.

 • BeatsAudio
  Újdonság a SEAT-ról 2018.07.12.

  Szenvedély, ritmus és technológia: a SEAT az Ibiza és az Arona modellek két különleges változatát mutatja be a BeatsAudio hangzásával

  SEAT és a Beats by Dr. Dre: két különböző márka, mégis ugyanazok az értékek. Ibiza és Arona Beats: két új modellváltozat, amely az egyedülálló BeatsAudio hangzásvilágot kínálja. Mindkét modell egyedi külső részletekkel és belső megoldásokkal érkezik a kereskedésekbe.

 • Értékesítési rekord
  Újdonság a SEAT-ról 2018.07.11.

  A SEAT történetének eddigi legjobb májusát zárta

  A SEAT májusban közel 50 000 gépkocsit értékesített, ami 15,5 %-os növekedést jelent. A spanyol autógyár idén januártól májusig 238 500 gépkocsit értékesített. Németország, Spanyolország, az Egyesült Királyság, Olaszország és Algéria piacain érték el a legnagyobb  növekedést.

 • SEAT Arona
  Újdonság a SEAT-ról 2018.05.08.

  21 %-kal nőtt a SEAT értékesítés

  A SEAT újabb rekordokat döntött meg, története során a legjobb első negyedévet zárta, és a SEAT értékesítés világméretekben is tartós növekedést mutatott. Az értékesítési volumen áprilisban 21%-kal emelkedett, ugyanis a tavaly áprilisi  41 400  darab után most 50 100 gépkocsit szállítottak ki az ügyfeleknek. Ezzel a SEAT az eddigi legjobb április havi eredményét érte el, megdöntve a 2000. áprilisban 45 100 gépkocsi értékesítésével elért rekordját.

 • Cseh Laci
  Újdonság a SEAT-ról 2018.05.03.

  Cseh Laci új SEAT-tal indul az újabb bajnoki címek felé

  A SEAT évről évre új autóval támogatja a magyar úszósport sokszoros bajnokát, Cseh Lászlót, aki ezúttal 15. SEAT-ját vehette át, mégpedig egy Leon ST CUPRA modellt.

 • CUPRA
  Újdonság a SEAT-ról 2018.04.27.

  CUPRA versenyautók a Hungaroringen

  Még csak néhány hét telt el azóta, hogy a Genfi Autószalon SEAT standján bemutatkozott az új CUPRA márka és versenyautó, de a Zengő Motorsport két CUPRA TCR versenyautóját már az április 27-29-i hétvégén láthatjuk a Hungaroringen a FIA Túraautó-világkupa (WTCR) futamon.

 • Luca de Meo
  Újdonság a SEAT-ról 2018.04.20.

  A SEAT fejleszti majd a CNG technológiát a Volkswagen-csoport számára

  A SEAT elnöke, Luca  de Meo egy Madridban nemrégiben lezajlott kongresszuson felvázolta, hogy a spanyol ipar innovációs téren hogyan  alkalmazkodhat az olyan új kihívásokhoz, mint a városi mobilitás vagy a megújuló energiák felhasználása. Ennek kapcsán Luca de Meo kijelentette, hogy a „gépkocsik hajtására használt földgáz az autóipar és a gázipar számára egyaránt nagy üzleti potenciállal bír”.

 • SEAT Arona
  Újdonság a SEAT-ról 2018.04.12.

  Az új SEAT Arona elnyerte a termékdizájnért járó Red Dot Díjat 2018-ban

  A tekintélyes formatervezési elismerés, a Red Dot Díj Legjobb Termékdizájn kitüntetését kapta az új SEAT Arona. Az elismerés kiemeli a SEAT Arona friss, dinamikus és robusztus formatervét. A Legjobb Termékdizájn díj odaítélésekor kiemelt szempont volt a külső megjelenés illetve a belső tér személyre szabhatósága, amely a SEAT Arona modellt az elismeréshez segítette.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.