Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

 • Arona
  Újdonság a SEAT-ról 2021.05.04.

  Az új SEAT Arona: még erőteljesebb megjelenéssel és teljesen új belső formavilággal hódít az átdolgozott modell

  2017-es bemutatása óta a SEAT Arona igazi sikertörténetet írt több, mint 350 000 átadott járművel és ezzel a márka kínálatának egyik kulcsfontosságú pillére lett. Az új SEAT Arona most készen áll, hogy folytassa ezt a sikertörténetet.

 • SEAT és az ELISAVA
  Újdonság a SEAT-ról 2018.08.03.

  A SEAT és az ELISAVA közösen dolgozik a jövő megosztott autóján

  Mindkét szervezet a jövő mobilitásával és annak formatervezési kérdéseivel kapcsolatos projekteken munkálkodik. A közös munka főbb pillérei az üzleti modell, a felhasználói élmény és a terméktervezés voltak. Work&Relax (Munka és Pihenés) címmel nyújtották be a győztes tervet.

 • Taracco
  Újdonság a SEAT-ról 2018.07.30.

  A SEAT tíz rajongója láthatta először a Tarraco-t

  Nagy méret, egyedi forma, tágas beltér: ezek voltak a rajongók által kiemelt tulajdonságok. A Tarraco kiteljesíti a SEAT szabadidő-autó (SUV) kínálatát, világpremierjét  szeptember 18-án tartják a spanyolországi Tarragonában. Több, mint 146 000-en vettek részt az új SUV nevének kiválasztásában, amire  most az első esetben össznépi szavazással került sor.

 • Telefónica és Seat
  Újdonság a SEAT-ról 2018.07.30.

  A támogatott vezetés első mobilhálózatra épülő, valós környezetbeli használati eset-modelljét mutatta be a Telefónica és a SEAT Segoviában

  Az előzetes teszt a közúti infrastruktúra - a már rendelkezésre álló mobilhálózaton keresztül folytatott - kommunikációját mutatja be a járművekkel, figyelmeztető jelzéseket küldve a veszélyekről vagy a változó útviszonyokról. Első ízben tesztelték Spanyolországban a járműves kommunikáció C-V2X protokollját. A kezdeményezés újabb lépés a Telefónica „5G Technological Cities” projektjében, amellyel Talavera és Segovia az 5G hátterévé fejlődhet.

 • SEAT Waze
  Újdonság a SEAT-ról 2017.05.15.

  SEAT-od van? Hamarosan Waze is lesz benne!

  Az új együttműködésnek köszönhetően az elkövetkező hetekben az összes Full Link multimédia felülettel ellátott Seat autóba bekerül a Waze. A Waze alkalmazás így ezekben nemcsak a telefon képernyőjén futhat majd, hanem a műszerfalon nagyobb képernyőn is vezérelhetővé válik.

 • seat
  Újdonság a SEAT-ról 2017.08.16.

  Együttműködés üzleti iskolákkal és egyetemekkelA SEAT a tehetségek és a képzés elkötelezettje

  / A SEAT a jövő tehetséges vezetőit támogató, és a jövő trendjeit kutató különféle képzési programok összeállításán dolgozik, olyan üzleti egyetemekkel együttműködve, mint az ESADE és az IESE/ A Volkswagen Group Research és a UPC részvételével a márka a jövő városi mobilitását kutatja Barcelonában a CARNET projekten keresztül

 • seat
  Újdonság a SEAT-ról 2017.08.16.

  Frissítő finn kaland Kankkunennel

  Barcelona/Budapest, 2017. augusztus 10. – A hőmérő higanyszála még napokig 40 fok körül van, egész Európa hőhullámtól szenved. Ilyenkor kellemes lehet felidézni egy-egy téli kalandot, mint például a rali világbajnok sarkköri tesztjét, amikor egy SEAT Atecát hajtott az Északi-sarktól 200 kilómeterre.

 • Új Guinness rekord a SEAT 600-assal
  Újdonság a SEAT-ról 2017.09.26.

  Új Guinness rekord a SEAT 600-assal

  A SEAT 600-as piacra kerülésének 60. évfordulója alkalmából tűzte ki a SEAT azt a célt, hogy nem titkoltan új rekord felállításának céljával 600 kis SEAT-ot hív össze a Barcelona melletti versenypályára.

 • SEAT Leon CUPRA R
  Újdonság a SEAT-ról 2017.09.26.

  Nem kell tovább várni a legjobbra, megérkezett a SEAT Leon CUPRA R

  - Az új SEAT Leon CUPRA R a Frankfurti Nemzetközi Autószalonon mutatkozott be a nagyközönség előtt, és újraalkotja a CUPRA családon belül az exkluzivitás, a teljesítmény és az egyediség fogalmát. Mindössze 799 szerencsés tulajdonos élvezheti majd a SEAT történetének legerősebb és legexkluzívabb autóját, az új SEAT Leon CUPRA R modellt.

 • Az új Arona
  Újdonság a SEAT-ról 2017.10.02.

  Új Arona, Leon CUPRA R és Amazon Alexa: a SEAT főszereplői a 2017-es Frankfurti Autószalonon

  A SEAT a 2017-es Frankfurti Autószalon hivatalos nyitónapjának előestéjén tartott rendezvényén mutatta be legújabb fejlesztéseit. A Volkswagen Csoport estéjének SEAT színekben bemutatkozó főszereplői az új Arona, a Leon CUPRA R és Amazon Alexa, az innovatív hangvezérléses digitális szolgáltatás voltak. A Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke, Matthias Müller házigazdaként mutatta be a legújabb modelleket a sajtó képviselőinek, akik betekintést nyerhettek a Volkswagen Csoport izgalmas újdonságainak világába.

 • SEAT Arona
  Újdonság a SEAT-ról 2017.10.04.

  Az új SEAT Arona: kategóriája legjobb választása

  Vitathatatlan tény, hogy a SEAT egyes típusai kitűnnek vonzó formájukkal, színvonalas műszaki megoldásaikkal, biztonságukkal és kiváló dinamikai teljesítményükkel. Nem jelent kivételt ez alól az új SEAT Arona sem, amely a márka második kizárólag Martorellben, az MQB A0 platformon gyártott modellje, ugyanakkor ez a márka első crossover kategóriás modellje is. Mindezen túl - amint azt az Autovista Csoport  elemzésében megírta - az Arona  számos előnyös tulajdonsággal és magas minőséggel rendelkezik.

 • Casa SEAT, Barcelona
  Újdonság a SEAT-ról 2017.10.04.

  2018 végén nyílik a Casa SEAT

  A SEAT új, multidiszciplináris épületének Barcelonában  a Casa SEAT, azaz a SEAT Ház lesz a neve. A márka  számára az inspirációt a város néhány legmegmeghatározóbb épülete adta, olyanok, mint a CasaBatlló, a CasaMilá vagy  CasaFuster, amelyek közül mindegyik a modern   építészet remekműve.  Ezzel a lépéssel a SEAT tiszteleg Barcelona városa, annak lakosai és a várost évente meglátogató mintegy 30 millió ember előtt, akik a várossal azonosítják ezen építészeti remekműveket.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.