Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Volkswagen a CEBIT számítástechnikai szakkiállításon: digitális szakértelem, a mobilitás jövője és egy világpremier
2018.05.03.
Újdonság a Volkswagenről

Volkswagen a CEBIT számítástechnikai szakkiállításon: digitális szakértelem, a mobilitás jövője és egy világpremier

Hálózatba kapcsolt járművek, automatizált vezetés, digitális járműtervezés, kvantumszámítógépek, mesterséges intelligencia vállalati környezetben, blokklánctechnika, telekocsi szolgáltatások, járműkonfigurátor a virtuális valóságban, felhasználói élmény élőben és egy világpremier – a Volkswagen-csoport a CEBIT 2018 számítástechnikai szakkiállítást az innovációk fesztiváljává avatja.

VW

A vállalat a Hannover városában rendezett vásáron 2018. június 11–15. között minden korábbinál nagyobb jelenlétet tervez. A Volkswagen-csoport kiállítási standján a digitalizáció és az IT szakértői átfogó betekintést nyújtanak a látogatóknak a mobilitás jövőjébe és a vállalat legújabb digitális megoldásaiba.

Frank Witter, a konszern igazgatótanácsának pénzügyek és az IT területeiért felelős tagja így foglalja össze: „A munkatársaink digitális kompetenciái elengedhetetlenek az innovatív új termékekhez, szolgáltatásokhoz és a jövő új városi mobilitási koncepcióhoz. A CEBIT számunkra ideális helyszín ahhoz, hogy a konszern és a márkáink innovációs erejét széles közönségnek megmutassuk. Ezenkívül ott – lényegében első kézből – mélyebb betekintést nyerhetünk a körülöttünk zajló dinamikus fejlődésbe.”

Martin Hoffman, a Volkswagen konszernszintű IT-tevékenységért felelős vezető ezt hangsúlyozza ki: „A Volkswagen az élen járók között halad az összes digitális jövőtémában, sok területen szakértőink úttörő munkát folytatnak. A Volkswagen mobilitási vállalatban az IT és a digitalizáció a nemzetközi együttműködést, az izgalmas feladatokat, a legmodernebb technikákat és a gyors, kreatív csapatokban végzett agilis munkavégzést jelenti. Mindezt megélhetik majd nálunk a látogatók.”

Johann Jungwirth, a Volkswagen-csoport digitalizációs igazgatója az alábbiakat emelte ki: „A Volkswagen-csoport digitális átalakulása azt jelenti, hogy a Volkswagen egy integrált hardver-, szoftver- és szolgáltatóvállalattá fejlődik, és a legjobb digitális felhasználói élményt kínálja a termékeiben, a mobilitási megoldásaiban és a szolgáltatásaiban. A CEBIT szakvásáron egy világpremierrel azt is megmutatjuk, miként fest majd a mobilitás jövője.”

 

Rendkívül széleskörű digitális szakértelem

A Volkswagen-csoport a CEBIT kiállításon a Future Mobility csarnokban (a jövő mobilitása nevű, 25-ös csarnok) fórumot tart majd az érdeklődők és a szakemberek számára: izgalmas prezentációkkal és első osztályú kiállítási tárgyakkal, érdekfeszítő panelbeszélgetésekkel és előadásokkal. A témák és a különlegességek palettája rendkívül széles. A digitális járműtervezés új formáitól, a kvantumszámítógépeken és a blokkláncalapú kísérleti projekteken át egészen a vállalati környezetben alkalmazott mesterséges intelligenciáig és az európai nagyvárosok adatalapú közlekedésoptimalizációjáig terjed. Ezenkívül a standon egy világpremiert is ünnepel majd a Volkswagen.

 

Volkswagen Summit egésznapos konferencia a jövőről és annak miden vonatkozásáról

Június 12-én a Volkswagen a fentieken kívül a Volkswagen Summit egésznapos konferenciát is megrendezi a 27-es csarnokban. A fókuszált vitaindító beszédeken és előadásokon a vállalat szakértői párbeszédet indítanak a jövőről és annak minden vonatkozásáról – az egyéni és városi mobilitás jövőjéről, valamint az életterünk és munkakörnyezetünk jövőjéről.

Szintén a 27-es csarnokban találhatók majd meg a Volkswagen személyügyi marketing és a startup-együttműködések területeinek szakértői. Ők a jövendőbeli IT-szakértőkhöz és startupcégekhez szólnak célzottan a vállalaton belüli feladatok sokszínűségéről, a belépési, illetve együttműködési lehetőségekről.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.