Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Vikidál Gyula a nyíregyházi DasWeltAuto-t választotta
2017.11.10.
Das WeltAuto hírek

Vikidál Gyula a nyíregyházi DasWeltAuto-t választotta

Óriási megtiszteltetés érte a nyíregyházi Csősz-Platán Cégcsoportot, azon belül is a Das WeltAuto értékesítőjét, Szilágyi Istvánt. Vikidál Gyula Művész Úr ugyanis nálunk vásárolt autót.

Vikidál Gyula és a SEAT

"Nagyon ritkán veszek autót. Legutóbb 14 évvel ezelőtt vettem egy Opel Corsát, épp itt volt már az ideje a váltásnak. Amikor felmerült bennem, hogy lecserélem a régi gépkocsimat, két dolgot tudtam: pénztárcakímélő, ugyanakkor minőségi autóra van szükségem. Több barátommal is konzultáltam, így jutottam el végül a nyíregyházi Das WeltAuto munkatársához, Szilágyi Istvánhoz. Őt bíztam meg azzal a feladattal, hogy keresse meg nekem az ideális autót.  Nem csalódtam benne, mert István nagyon segítőkész volt, és valóban olyan gépkocsit ajánlott számomra, mely megfelel valamennyi elvárásomnak.

Az 1.2-es SEAT Ibiza TSI mindennel rendelkezik, amire nekem szükségem van. Benzines, 105 lóerős,  keveset fogyaszt. A ma már elengedhetetlen általános technikai követelményeknek megfelelő, szokványos komforttal ellátott formás kis autó. Talán sokan csodálkoznak azon, miért nem egy nagyobb személygépkocsit választottam. Őszinte leszek: nekem az autó nem státuszszimbólum, hanem munkaeszköz. Strapabíró gépkocsira van szükségem, mert nagyon sokat közlekedek az ország határain belül és néha kívül is. Mindennap vezetek hosszabb-rövidebb távon, elvárom, hogy egy autó kiszolgáljon engem. Nem a magamutogatás vele a célom, hanem az, hogy tökéletes társam legyen a mindennapokban. Ugyanis imádok vezetni! Amikor beülök az autómba, egy külön, zárt világban érzem magam, a saját kis birodalmamban. Szabálykövető sofőr vagyok, de szeretek tempósan vezetni. Mindenhol indexelek, ahol fontosnak érzem, (körforgalom, párhuzamos közlekedés) odafigyelek a többi autósra az utakon, előzékeny vagyok, ha a közlekedési helyzet úgy kívánja. Igaz, bosszant is, hogy mások nem így tesznek, sajnos sokan tiszteletlenek és felelőtlenek.  

Bízom benne, sőt, tudom, hogy a SEAT Ibiza és én remekül kijövünk majd egymással. Az autó felszereltsége ideális, és a külseje is nagyon tetszik: se nem nagy, se nem kicsi, csinos, formás. Volt már nekem piros Opelem is, azt is imádtam, de ez a gyönyörű csillagezüst metál szín szemet gyönyörködtető. Amikor megláttam az Ibizám fotóját, azt mondtam: na ez az, ami nekem kell!  Azt hiszem „Ibolykának” fogom keresztelni."

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.