Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új vezető a ŠKODA AUTO vállalati kommunikációjának élén
2017.10.04.
Újdonság a ŠKODA-ról

Új vezető a ŠKODA AUTO vállalati kommunikációjának élén

2017. szeptember 1-jétől Tomáš Kotera tölti be a ŠKODA AUTO vállalati kommunikációs vezetőjének pozícióját. A 39 éves szakember több éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a gépjárműipar területén és 1999 óta erősíti a ŠKODA AUTO csapatát. Legutóbbi megbízatásaként a ŠKODA PR és Kommunikációs vezetőjeként dolgozott Kínában.

Tomáš Kotera

Új feladatkörében Tomáš Kotera felel a ŠKODA AUTO vállalati kommunikációjáért, közvetlen felettese pedig Jens Katemann, a ŠKODA AUTO kommunikációs vezetője lesz.

 

Kotera elődje, Jozef Baláž (44), a Volkswagen Group China kötelékében folytatja Pekingben, ahol 2017. szeptember 1-jétől a ŠKODA PR és kommunikációs feladatainak vezetését veszi át. Jozef Baláž a nagy hagyományokra visszatekintő cseh márkánál dolgozik immár 17 éve. 2009 és 2010 között a pozsonyi Volkswagen gyár kommunikációs menedzsereként tevékenykedett. 2011-től a ŠKODA AUTO központjában, Mladá Boleslavban dolgozott és a vállalati kommunikációért felelt.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.