Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. Új Guinness rekord a SEAT 600-assal
2017.09.26.
Újdonság a SEAT-ról

Új Guinness rekord a SEAT 600-assal

A SEAT 600-as piacra kerülésének 60. évfordulója alkalmából tűzte ki a SEAT azt a célt, hogy nem titkoltan új rekord felállításának céljával 600 kis SEAT-ot hív össze a Barcelona melletti versenypályára.

Új Guinness rekord a SEAT 600-assal

Végül 787 - becenevén "labdácskának hívott - kis SEAT sorakozott fel a Montmeló-i F1-es pályán, így új Guinness rekord született. A felhívásra két hónap alatt 774 SEAT tulajdonos jelentkezett, és több mint 4.000 néző vett részt. A spanyol autózás megteremtésében kulcs-szerepet betöltő 600-as születésnapján felvonultatott 600-asok között számos több évtizedes korú jármű is volt, és valamennyi SEAT működőképes, tulajdonosaik által nagy becsben tartott jármű még napjainkban is.

A SEAT elnöke - aki a Guinness rekord elismerő oklevelét is átvette - köszöntőjében kiemelte, hogy " a SEAT 600-as a spanyol történelem részévé vált, és lényegében ez adta a lendületet az ország motorizáltságához és fejlődéséhez. Tulajdonképpen a SEAT ezzel az autóval lett a spanyol ipar meghatározó vállalata, és ezt a szerepét a mai napig megőrizte."

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.