Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ŠKODA Relax bérleti program: új autó egyszerűen
2018.07.11.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA Relax bérleti program: új autó egyszerűen

A ŠKODA és a Porsche Lízing elsőként vezette be Magyarországon a Nyugat-Európában és a szomszédos országokban már nagy népszerűségnek örvendő privát bérleti konstrukciót, amivel mindazokat az előnyöket magánemberként vagy egyéni vállalkozóként is élvezheti, melyek eddig csak cégek számára voltak elérhetőek.

Skoda Relax: új autó egyszerűen

 A ŠKODA Relax bérleti programmal 3 évig, havi 59.900 Forintért juthat egy 75 lóerős ŠKODA FABIA Ambition 1.0 MPI modellhez. Így egy tervezhető, fix havi bérleti díjért cserébe akár 3 évente új autóba ülhet. A ŠKODA Relax bérleti program tartalmazza az autó használati díját, a kötelező szervizek költségeit, a CASCO, a baleset- és az éves kötelező biztosítást, a forgalomba helyezés díját, egy négyévszakos gumiszettet, valamint MOL üzemanyag-feltöltőkártyát, amely kedvezményes tankolást biztosít a MOL kutakon.

 A program legfőbb előnyei, hogy akár 0 Ft kezdő befizetéssel elindítható, nem szükséges hozzá hitelt felvenni, a szerződés kifutásakor semmilyen felelősség, fizetési kötelezettség nem terheli az ügyfelet, sőt, a futamidő végén nem kell autója értékesítésével foglalkoznia, csak újraindítja a programot, és új autóba ülhet.

 Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója elmondta, a ŠKODA Relax bérleti program extra felszereltséggel is elérhető, a ŠKODA Relax Plusz programban például nem négyévszakos abroncsot kap, hanem az autóhoz külön téli és nyári abroncsok cseréjét és tárolását is fedezi a program. Hozzátette azt is, a ŠKODA Relax SUV program kereteiben belül már a Karoq és Kodiaq modellek is elérhetők, előbbi havi 109.936, utóbbi havi 152.953 Forintért.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.