Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ŠKODA KAROQ – Új kompakt SUV, tágas belsővel és a legmodernebb technológiával
2017.09.28.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA KAROQ – Új kompakt SUV, tágas belsővel és a legmodernebb technológiával

Modern formanyelvvel, akár 19 colos kerekekkel és példaértékűen tágas, kényelmes és funkcionális utastérrel debütál a kompakt SUV típusok piacán az új ŠKODA KAROQ. A fényszórók valamennyi funkciója, a kanyarvilágításként is szolgáló ködfényszórók, valamint a hátsó lámpák egyaránt LED technológiájúak.

ŠKODA KAROQ

A vezető előtt digitális műszerpanel kapott helyet, az első üléseken túl a hátsó ülések és a kormánykerék is fűthető, valamint a VarioFlex hátsó ülések sem hiányoznak. A személyre szabható indítókulcsban tárolhatók a vezetői profilok, valamint a vezetői asszisztens és az infotainment rendszerek beállításai.

 

Négyféle infotainment rendszer közül választhatnak az új ŠKODA KAROQ vásárlói, míg a CareConnect szolgáltatás jóvoltából csupán egyetlen gombnyomással hívható segítség műszaki hiba vagy vészhelyzet esetén. A fedélzeti wifi-hálózattal az utasok bármikor csatlakozhatnak a világhálóra, és a KAROQ az első ŠKODA, amelynek funkciói akár kézmozdulatokkal is kezelhetők.

 

Az új ŠKODA KAROQ öttagú motorkínálata két benzines és három dízelmotorból áll, a 115-190 lóerő teljesítménytartományban. A háromhengeres 1.0 TSI benzinmotor 115 lóerős, a négyhengeres 1.5 TSI erőforrás legnagyobb teljesítménye 150 lóerő. A dízelek közül az 1.6 TDI 115 lóerővel nyitja a sort, míg a 2.0 TDI 150 vagy 190 lóerős kivitelben kapható majd.

 

A ŠKODA KAROQ Adaptív lengéscsillapítás szabályozó rendszere háromféle futómű-módozatot kínál, míg a Vezetői profil választás négyféle alternatívát nyújt: Normál, Eco, Sport és Individual (egyéni) beállítást. Mindezeken felül az összkerékhajtású modellek esetében különleges off-road és téli üzemmód is választható.

 

A vezetői segédrendszerek gazdag arzenáljában a Front Assist rendszer aktívan véd a ráfutásos ütközés veszélyeitől. Városi vészfékező funkciót és Prediktív gyalogosvédelmet kínál, veszély esetén figyelmeztető és automatikus fékező funkcióval. A Holttér-figyelő és Hátsó keresztirányú forgalom asszisztens a jármű melletti és mögötti területen tartózkodókra figyelmezteti a vezetőt, míg a Sávtartó asszisztens véletlen sávelhagyáskor lép működésbe. Szintén fontos biztonsági kellékek a vezetőt pihenésre figyelmeztető Fáradtságérzékelő rendszer, valamint a kameraalapú Közlekedési tábla felismerő rendszer, amely a sebességkorlátozó és az előzést tiltó közlekedési táblákra hívja fel a vezető figyelmét.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.