Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. SEAT-od van? Hamarosan Waze is lesz benne!
2017.05.15.
Újdonság a SEAT-ról

SEAT-od van? Hamarosan Waze is lesz benne!

Az új együttműködésnek köszönhetően az elkövetkező hetekben az összes Full Link multimédia felülettel ellátott Seat autóba bekerül a Waze. A Waze alkalmazás így ezekben nemcsak a telefon képernyőjén futhat majd, hanem a műszerfalon nagyobb képernyőn is vezérelhetővé válik.

SEAT Waze

A Seat ügyvezetője, Luca de Meo így fogalmazott: “A Waze alkalmazás beépítése autóinkba egy lépés azon az úton, amelyben egy könnyen kezelhető, személyre szabott online rendszert hozunk létre és fejlesztünk az autózók számára.”

A Google Playen és az App Store-ban hamarosan elérhetővé válik a Waze ezzel kapcsolatos frissítése, valamint a Seat autók saját alkalmazása, a Seat Drive alkalmazás is frissülni fog, amely Android 5.0 (Lollipop), és újabb, valamint iOS rendszerű telefonokon fut, és lehetőséget ad arra, hogy a telefonunk segítségével vezéreljük és monitorozzuk az autó multimédiás rendszereit.

A Seat büszkélkedhet Európában a legfiatalabb ügyfélkörrel, a vásárlók átlagéletkora 43 év, 10-15 évvel fiatalabbak, mint a többi márka esetében. Mivel a fiatalabb korosztály nyitottabb a technológiai újításokra, és könnyebben alkalmazkodnak a digitális fejlődés vívmányaihoz, vélhetőleg a Waze integráció rendkívül népszerű lesz a vásárlók körében.

Forrás: http://www.waze.hu/2017/seatod-van-hamarosan-waze-is-lesz-benne/

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.