Esemény
2017.08.24.

Rekordkísérlet olimpikonokkal és ŠKODA-kal

Óriási rekordkísérletnek lehettek tanúi azok, akik szerdán vagy csütörtökön a mátészalkai Városi Uszodába látogattak. A mátészalkai Fényes Napok első napjain egy 24 órás úszási kísérlet vette kezdetét. A Fényes Úszás célja legalább 25 órán át folyamatosan úszni.
mátészalka fényes úszás

A rendezvényre látogatott hazánk két kiváló fiatal úszóbajnoka, Verrasztó Dávid és Bernek Péter is. Az olimpikonok egy-egy csúcsminőségű ŠKODA-val érkeztek a helyszínre, melyeket a Csősz-Platán Cégcsoport ajánlott fel nekik az itt tartózkodásuk idejére.

„Alapjában véve a kis autókat szeretem, az erős, de kicsi autókat. Hogy miért? Mert nem tudok parkolni!” – viccelődik Dávid, aki már 12 éve vezet. „Sok autóban ültem már, de ilyen full extrás Octaviát életemben először vezettem, megdöbbentett, mennyire jó és erős autó a ŠKODA.”  Nem hiába, hiszen sok-sok lóerőről beszélünk. Pétert viszont a gyönyörű Superb karaktere nyűgözte le. „8 éve vezetek, jelenleg egy SEAT Ibizával járok, amit imádok, de ha tehetném, ki sem szállnék ebből a ŠKODA Superb Sportline-ból, igazi pozitív csalódás a számomra. A külseje annyira karakteres, egyszerűen tökéletes, a belső kialakítását pedig az oldalt futó, változtatható színű led csíkok varázsolják elképesztővé.”

Ha autó választásáról van szó, a fiatal olimpikonok számára nem a márka, hanem a minőség a fontos. Legyen erős, megbízható, praktikus és jól felszerelt a gépjármű, amit vezetnek. Szempont a könnyen kezelhető navigáció és az elektronika is, na és talán ami a legfontosabb számukra, hogy ha beleülnek egy autóba, azt érezzék: ez igen, ez kell nekem! Hogy a ŠKODA ilyen-e, az nem is kérdés, elég csak a fiúk arcára nézni.