Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Ötödik győzelmére készül az Audi a Nürburgring 24 órás futamán
2018.03.23.
Újdonság az Audiról

Ötödik győzelmére készül az Audi a Nürburgring 24 órás futamán

Nagyratörő célkitűzésekkel érkezik az Audi Sport customer racing a Nürburgring 24 órás futamára: május 10. és 13. között az Audi R8 LMS immár ötödik győzelméért küzdhet a nagy hagyományokra visszatekintő hosszú távú versenyen.

Nürburgring

Az Audi Sport customer racing négy hivatalos csapatot támogat az idén. A 2015-ös verseny győztese, az Audi Sport Team WRT, a tavaly diadalmaskodó Audi Sport Team Land, illetve az eddigi kétszeres győztes Audi Sport Team Phoenix egyaránt a hosszú távú futam meghatározó szereplői, akik körét az idén az Audi Sport Team BWT teszi teljessé. Peter Mücke csapata 2018-ban mutatkozik be az Eifel-vidéki viadalon.

Összesen tizenkét pilóta osztozik a cockpitokon, köztük Robin Frijns, Nico Müller és René Rast személyében három Audi gyári DTM-versenyzővel. Az Audi Sport pilóták – Christopher Haase, Christopher Mies, Kelvin van der Linde, Frank Stippler, Dries Vanthoor, Frédéric Vervisch, Markus Winkelhock és Sheldon van der Linde – értékes tapasztalatokkal és számos győzelemmel érkeznek az ügyfélsport világából. „A Nürburgring 24 órás futama a profik és amatőrök extrém kihívásaként mind a mai napig megőrizte karakterét” – hangsúlyozta Chris Reinke, az Audi Sport customer racing vezetője. „Támogatott csapatainkkal és további privát indulókkal az összesített győzelemért is jó esélyekkel szállhatunk harcba, s hét korábbi győztessel versenyzőgárdánk is igen erős.”

Felkészülési lehetőségként többek között a hétvégén induló VLN Endurance Championship Nürburgring futamait, illetve az április 15-i kvalifikációs versenyt használhatják ki a csapatok és a pilóták.

 

Audi Sport Team WRT
Robin Frijns/René Rast/Dries Vanthoor (Hollandia/Németország/Belgium)

Audi Sport Team Land
Kelvin van der Linde/Sheldon van der Linde/Christopher Mies
(Dél-Afrika/Dél-Afrika/Németország)

Audi Sport Team Phoenix
Nico Müller/Frank Stippler/Frédéric Vervisch (Svájc/Németország/Belgium)

Audi Sport Team BWT
Christopher Haase/Markus Winkelhock/NN (Németország/Németország)

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.