Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. Nem kell tovább várni a legjobbra, megérkezett a SEAT Leon CUPRA R
2017.09.26.
Újdonság a SEAT-ról

Nem kell tovább várni a legjobbra, megérkezett a SEAT Leon CUPRA R

- Az új SEAT Leon CUPRA R a Frankfurti Nemzetközi Autószalonon mutatkozott be a nagyközönség előtt, és újraalkotja a CUPRA családon belül az exkluzivitás, a teljesítmény és az egyediség fogalmát. Mindössze 799 szerencsés tulajdonos élvezheti majd a SEAT történetének legerősebb és legexkluzívabb autóját, az új SEAT Leon CUPRA R modellt.

SEAT Leon CUPRA R

A limitált darabszámban elérhető modell azokat a CUPRA rajongókat célozza meg, akik a CUPRA világán belül egy igazán egyedi és különleges autóra vágynak. A nagy teljesítményű, kiemelkedő vezetési élményt kínáló autókért rajongó SEAT CUPRA vásárlóknak az új Leon CUPRA R modellben olyan nem mindennapi vezetési élményben lehet részük, amelyet eddig egyetlen SEAT sem kínált. A különleges újdonság emellett rendelkezik a korábbi modellekre is jellemző dinamizmus, kényelem, sokoldalúság, biztonság és kiemelkedő műszaki tartalom finoman összehangolt egységével. Egy vérbeli sportautó, de mindenekelőtt egy páratlan és megismételhetetlen modell. A legkorszerűbb technológia, a legnagyobb biztonság, a legkiemelkedőbb összekapcsolhatósági megoldások, a legjobb formaterv és a maximális dinamizmus megtestesítője. Mindent egybevéve a SEAT legkiválóbb tulajdonságait egyesíti, amelyet csupán 799 szerencsés tulajdonos tapasztalhat meg igazán.

Az új SEAT Leon CUPRA R két változatban lesz elérhető, mindkettő elsőkerék-hajtással készül majd. A spanyol gyártó 300 darabot gyárt hatsebességes, kettős tengelykapcsolós (DSG) váltóval, amelyben a már ismerős, 300 LE teljesítményű 2.0 TSI motor dolgozik, míg a többi 499 darab szintén hatsebességes kéziváltóval készül majd. Ez a változat ugyanazzal az aggregáttal készül, teljesítménye azonban - a spanyol márkánál új rekordként - 310 lóerőre emelkedett. Az új Leon CUPRA R természetesen a legkorszerűbb és leghatékonyabb műszaki megoldásokkal rendelkezik, így a legigényesebb vezetők elvárásainak is megfelel. Éppen ezért, hogy a legtöbbet lehessen kihozni ebből a nagyszerű erőforrásból, a Leon CUPRA R már alapesetben adaptív futómű-szabályzással (DynamicChassisControl - DCC), progresszív kormányzással és önzáró differenciálművel felszerelve érkezik. Az új Leon CUPRA R volánja mögött helyet foglalók könnyedén egyéni igényeikhez igazíthatják az autó beállításait, köszönhetően a rendelkezésre álló vezetői profiloknak. Itt a Komfot, Sport, Takarékos (Eco) és Egyéni beállítások mellett természetesen szerepel egy Cupra mód is, amely még érzelemgazdagabb vezetési élményt kínál.

Az új SEAT Leon CUPRA R megjelenése is számos ponton változott. A visszapillantó tükrök háza rézszínű megjelenést kapott, az egyedi kialakítású, 19 col peremátmérőjű könnyűfém felnik és az átdolgozott, szélesebb kerékjáratokkal kihangsúlyozott kerekek különösen kiemelik az autó karakterét. A vizuális hatást karbonszálas elemek használatával fokozták a tervezők, amelyek izgalmas látványt nyújtanak az első és hátsó lökhárítókon, a tetszetős küszöbidomokon és az egyedi kettős kipufogót keretbe foglaló hátsó diffúzoron. A módosított oldalsó légbeömlőkkel megformált első lökhárító szintén különleges hatást kelt.

A belső térben egy különleges jelzés, a sebességváltó előtti felületen elhelyezett gravírozott sorszám emlékezteti az utasokat arra, hogy egy egyedi modellben utaznak. A kagylóülések részszínű díszvarrásokkal készülnek, amelyek az Alcantara bevonatú kormánykeréken és sebességváltókar-gombon is megjelennek. Az ülések szintén Alcantara borítással készülnek. A műszerfal szegélyeinek réz színű kiemelését nagyszerűen kiegészíti az ajtók karbonszál hatású borítása. A kezelőszervek új, esztétikus kialakítása mellett egy új, fehér színű műszerfal is került az új modellváltozatba, a start gomb megnyomásával pedig egy, kizárólag a CUPRA R modellre jellemző egyedi üdvözlőüzenet jelenik meg a 8 col képátlójú színes érintőképernyőn.

A SEAT Leon CUPRA R gyártása november második hetében veszi kezdetét, az értékesítés pedig az év végétől indul.

 

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.