Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Marianne Heißt az AUDI AG felügyelőbizottsági tagságára jelölték
2018.03.13.
Újdonság az Audiról

Marianne Heißt az AUDI AG felügyelőbizottsági tagságára jelölték

Várhatóan Marianne Heiß vezető menedzser erősíti a jövőben az AUDI AG felügyelőbizottságának testületét, a vonatkozó javaslatot Ingolstadtban, a részvényesek május 9-i közgyűlésén terjesztik elő. Marianne Heiß Senator h.c. Helmut Aurenz utódjaként érkezik, aki 1993 óta a grémium tagja.

Marianne Heiß

Az osztrák születésű Marianne Heiß 1996 óta tölt be különböző vezető pozíciókat a BBDO-csoportban, 2013. június 1. óta pedig a BBDO Group Germany igazgatótanácsának a pénzügy területéért felelős tagja (CFO). Tanulmányait a Wiener Neustadt-i Gazdasági Főiskolán a vállalati számvitel, a belső audit, illetve a menedzsment-, személyügyi és szervezeti tanácsadás szakterületein folytatta, s nem utolsósorban könyvszerzőként teszi még változatosabbá a vállalat vezetőségét.

Matthias Müller, az Audi felügyelőbizottságának és a Volkswagen igazgatótanácsának elnöke felügyelőbizottsági kolléganői és kollégái nevében is köszöntötte a 45 esztendős Heiß felterjesztését. „Nagy örömmel tölt el minket, hogy Marianne Heiß személyében ilyen kiválóan képzett szakértő csatlakozhat az Audi felügyelőbizottságához. E kihívásokkal teli időkben ideális jelölt számunkra, aki hatékonyan segítheti elő a vállalat stratégiai átalakulását.” Matthias Müller egyben köszönetét fejezte ki Helmut Aurenz felé a vállalatért végzett sokévi munkájáért: „Senator Aurenz tevékenyen alakította az AUDI AG útját az elmúlt mintegy 25 év során és nagyban hozzájárult a vállalat sikeres fejlődéséhez”.

Az AUDI a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 12 ország összesen 16 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

 A 2016-os év során az AUDI AG 59,3 milliárd euró forgalom mellett 3,1 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 88 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszú távon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.