Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Idén is Škodát nyerhet a legügyesebben közlekedő család
2018.03.28.
Újdonság a ŠKODA-ról

Idén is Škodát nyerhet a legügyesebben közlekedő család

A ŠKODA immár hatodik éve partnere a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőnek, melyet az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) és az Autós Nagykoalíció hirdetett meg a biztonságos, balesetmentes közlekedés érdekében. A vetélkedő fődíja egy ŠKODA RAPID FAMILY modell.

Közlekedik a család

A körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedés szabályaival a legfiatalabbnak érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig sosem árt azokat újra és újra átismételniük. Ez a gondolat hívta életre hét esztendővel ezelőtt a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedősorozatot, amelyet azóta is az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottsága szervez az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungaria ŠKODA márkaképviselete támogatásával.

2017-ben már közel ezer család küzdött meg egymással a megyei selejtezőkön és végül az országos döntőn a legjobb húsz az értékes nyereményekért, köztük az első helyezettnek járó ŠKODA személyautóért.

A visszajelzések, az érdeklődők számának folyamatos növekedése arra ösztönözte a szervezőket, hogy jövőre is megrendezzék ezt a versenyt.  A 2018 áprilisában induló vetélkedőre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család benevezhet majd, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, illetve amennyiben hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

Érdemes lesz ismét elindulni az autós, illetve kerékpáros ügyességi feladatokat felsorakoztató, valamint műszaki és elsősegélynyújtási ismereteket felmérő megmérettetésen, mert az idei, immár hatodik Közlekedik a család erőpróba fődíja, egy ŠKODA RAPID FAMILY típusú személyautó lesz.

„Az autóinkat úgy tervezzük és gyártjuk, hogy azok valódi védelmet nyújtsanak a benne ülőknek, és minimalizálják a baleseti kockázatokat. Ugyanakkor a legfontosabb mégis az, hogy egyáltalán ne történjen baj az úton, és ez csak úgy lehetséges, hogy ha jobban odafigyelünk egymásra, betartjuk a közlekedési szabályokat és mindig meggyőződünk arról, hogy műszakilag kifogástalan állapotban lévő járművel közlekedjünk. Emiatt is támogatjuk évről – évre a nagysikerű Közlekedik a család vetélkedősorozatot, mert az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal, illetve az Autós Nagykoalícióval együtt ezzel a játékos versennyel is szeretnénk felhívni minél több ember figyelmét a biztonságos közlekedés alapvető tudnivalóira.” – hangsúlyozta Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója.

Idén nemcsak a családokat, hanem a legeredményesebb iskolákat is díjazzuk! Az első három, legtöbb résztvevővel rendelkező intézmény, akár 500 000 Ft értékű iskola- és tornaszert nyerhet.

 

A 2018-as Közlekedik a család területi versenyeinek időpontjai a következők:

Április 14. Tatabánya, Békéscsaba

Április 21. Budapest

Április 22. Szeged

Május 12. Cegléd, Győr, Miskolc, Pécs

Május 26. Szekszárd, Eger, Nyíregyháza, Veszprém

Május 27. Nyíregyháza, Debrecen

Június 02. Székesfehérvár, Jászberény, Kecskemét

Június 09. Szombathely, Kaposvár, Salgótarján, Zalaegerszeg

 

A versenyre való jelentkezés módjáról, a pályázati feltételeiről, valamint ütemtervéről a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon lehet bővebb információkat találni. Az iskolai nyereményjátékra egy formanyomtatvány segítségével lehet jelentkezni, amit a verseny honlapjáról tölthetnek le! Az intézmények diákjai a kitöltött, az iskola által jóváhagyott formanyomtatványt a vetélkedő helyszínén tudják bemutatni.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.