Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Élen jár – A Volkswagen Amarok nyerte el a 2018-as „Nemzetközi Év Pickup Díjat”
2017.12.05.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Élen jár – A Volkswagen Amarok nyerte el a 2018-as „Nemzetközi Év Pickup Díjat”

– A Volkswagen Haszonjárművek Amarok családja nyerte a 2018-as „Nemzetközi Év Pickup Díjat” („International Pick-upAward 2018”; IPUA 2018). Akárcsak elődje 2010-ben, a nyomatékgazdag V6-os motorokkal szerelt Amarok szintén sikerrel győzte meg a haszonjárműves újságírókból álló zsűrit.

Volkswagen Amarok

„Nagy örömmel tölt el minket az IPUA 2018 elismerése és ugyancsak nagy megtiszteltetés a nemzetközi szakértőkből álló zsűri döntése. Új Amarokkal ismét igyekeztünk figyelembe venni ügyfeleink kívánságait, még nagyobb teljesítményt és forgatónyomatékot, illetve még kedvezőbb terep képességeket kínálva számukra. E modell több, mint csupán luxus és lifestyle” – emelte ki a 2018-as „Nemzetközi Év Pickup Díj” lyoni átadóján Dr. EckhardScholz, a Volkswagen Haszonjárművek igazgatótanácsának elnöke. „Ígérem, hogy továbbra is a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek, hogy megkönnyítsük napi munkájukat és életüket” – folytatta Dr. Scholz.

 

A zsűri szerint az Amarok hű megtestesítője a pickupok piaci szegmense „workhard, play hard” mottójának, s „kiváló képességű igáslóként” jellemezte. Letisztult formavilágát, illetve kiemelkedő minőségérzetét és kidolgozását szintén döntése kulcsfontosságú tényezőiként emelte ki a testület. Az akár öt személy számára is elegendő helyet kínáló dupla fülke – amely méreteivel ugyancsak mércéül szolgálhat e piaci szegmensben – modern formavilágával is meggyőzőnek bizonyult. A vezető és az első utas egyaránt a német Egészséges Hátért Egyesület (AGR) logójával ellátott ergoComfort ülését szintén kedvezően értékelte a zsűri, amely a nyolcfokozatú automata sebességváltót és a V6-os motorok e piaci szegmensben figyelemreméltó kínálatát is kiemelte.

 

A zsűri tagjait különösen is meggyőzték az új V6-os Amarok utcai és terepes képességei „E motor kifinomultsága és rugalmassága új mércéül szolgálhat a piaci szegmensben.” Amint döntésük indoklásában szerepelt: „A teljesítmény aligha jelenthet problémát a V6-os Volkswagen Amarok számára. Háromliteres TDI motorjainak széles, a 120 és 165 kW (163 és 224 LE) közötti tartományt felölelő kínálata az ügyfelek minden célcsoportjának teljesítmény- és forgatónyomaték-igényét kielégíti.

 

Az Amarok második generációja V6-os motorjaival az ügyfelek körében is nagy sikert aratott. A Volkswagen Haszonjárművek október végéig világszerte már 65 200 darabot szállított ki az idén Amarok modelljeiből (az előző év ugyanezen időszakában: 57 600 darab), ami 13,2 százalékos növekedést jelent.

 

A 2018-as „Év Haszonjárműve” („Van of the Year 2018”) díjait a 2017-es Solutrans International Transport Show díjátadó gálája keretében vehették át. A Volkswagen Caddy TGI, a Volkswagen Haszonjárművek CNG-üzeműkisáruszállítója és családi egyterűje (MPV) itt szintén az első három között végzett.

 

A „Nemzetközi Év Pickup Díj” („International Pick-upAward”; IPUA) elismerését csupán két-vagy háromévente osztja ki a „Nemzetközi Év Haszonjárműve” („International Van of the Year”; IVotY) 25 neves haszonjárműves újságírója alkotta zsűrijének egy részéből álló testület. E 16 tagú zsűri egymástól függetlenül, s előre meghatározott kritériumok alapján értékeli a benevezett modelleket. A Volkswagen Amarok 2010-ben már elnyerte az IPUA díját, s az egyedüli pickup, amely immár másodszor is részesült ebben az elismerésben.

 

A Volkswagen Haszonjárművek

„Világszerte a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek”

A Volkswagen Haszonjárművek a Volkswagen-csoport önálló márkájaként globálisan fejleszt, gyárt és értékesít könnyűkategóriájú haszongépjárműveket. Termékei között szerepel a Transporter, a Caddy, a Crafter és az Amarok sorozat. Ügyfeleivel konzultálva a Volkswagen Haszonjárművek színvonalas járműkoncepciókat, valamint telematikai és logisztikai megoldásokat kínál, mégpedig a természeti erőforrások kímélése és a lehető legmagasabb színvonalú gazdaságosság jegyében. A márka 2016-ban mintegy 480 ezer könnyűkategóriájú haszonjárművét értékesítette, amelyek Hannoverben (Németország), Poznańban (Lengyelország), Wrześniában (Lengyelország) és Pachecóban (Argentína) készültek. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte több mint 21 ezer, hannoveri termelési helyszínén pedig mintegy 14 200 munkatársat foglalkoztat, utóbbiak között több mint 650 gyakornokkal és 67 duális képzésű tanulóval.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.