Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Drop&Go szolgáltatás
2020.07.17.
Újdonság a szervizből

Drop&Go szolgáltatás

A Drop&Go szolgáltatásunk egy új átadás-átvételi lehetőség, amelynek célja, hogy rugalmas és érintkezésmentes lehetőséget biztosítson az autók szervizmunkára történő leadásához vagy visszavételéhez.

Drop@Go

Amennyiben gyorsan, esetleg a nyitvatartási időn kívül szeretné járművét márkaszervizünkben leadni vagy javítás után átvenni, akkor az új szolgáltatásunknak köszönhetően nálunk 0-24 óráig, a hét minden napján lehetősége van ezt megtenni.                                             

                                            A szolgáltatás igénybevételének menete

JÁRMŰ LEADÁS

1.       Időpont foglalás - online időpontfoglalási rendszerünkön vagy telefonos elérhetőségünkön keresztül. Kollégáink ezt követően visszaigazolják előjegyzését és Drop&Go leadási igényét.

2.       Autó leadás – leparkolás, a 4400 Nyíregyháza Rákóczi u. 60 szám alatti telephelyünkön a Rákóczi út felőli főkapunál nyitvatartási idő után a központi telefonszámunkon jelentkezve az ügyfélparkolóban.

3.       Drop&Go pont - indítókulcs és a dokumentumok leadása az ott található Drop&Go tasak felhasználásával. Kulcs átadás-átvételi pontunk a szalon információs pultjánál az emblémával megjelölt helyen. Kulcs leadását követő munkanapon, a szerviztanácsadó munkatársunk a megbízásról javítási megrendelő lapot állít össze, amelyet elküld az Ön előzetesen megadott e-mail címére.

4.       Megrendelés – az e-mailen elküldött javítási megrendelőlap visszaigazolása, hogy a munkálatokat mielőbb megkezdhessük!

Amint autójának szervizelése elkészült, szerviztanácsadó kollégánk elküldi Önnek az elvégzett munkákról szóló értesítést és szükség szerint a számlát, amelynek kiegyenlítése után el is viheti autóját.

JÁRMŰ ELVITELE

Amennyiben autóját Drop&Go szolgáltatásunk segítségével szeretné átvenni, úgy ezt szerviztanácsadónkkal szükséges előre egyeztetnie! Munkatársaink ezt követően gépkocsiját a megjelölt parkolóba teszik, majd annak kulcsát és leadott dokumentumait egy zárt tasakban az átvevő nevére a Drop&Go ponton elhelyezik. Ön ezt követően az általunk megadott kódszám segítségével ezt a Drop&Go kijelölt helyen bármikor átveheti.

 

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését az új szolgáltatásunkkal kapcsolatban, amennyiben bővebb információra lenne szüksége kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!

 

Letölthető dokumentum: Vállalási szabályzat!

 
 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.