Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az Audi megújította partnerségét a Nemzetközi Sí Szövetséggel
2017.11.03.
Újdonság az Audiról

Az Audi megújította partnerségét a Nemzetközi Sí Szövetséggel

Együtt a következő évtizedbe: az Audi, mint a Nemzetközi Sí Szövetség alpesi sí versenyeinek, az „Audi Sí Világkupa” névadója, 2022-ig meghosszabbította névadó szponzori szerződését a szövetséggel.  Ily’ módon a márka továbbra is hangsúlyosan jelenik meg a nemzetközi téli sportok  kiemelt partnereként. A 16. közös szezon október 28-29-én indult meg az ausztriai Söldenben.

Audi Sí Világkupa

A 15 országból érkezett versenyzők és edzők előtt rendezett nemzetközi sajtóbeszélgetéssel a Söldenben sorra került verseny  előtt egy nappal az Audi  hivatalosan  is megadta az jelet a Sí Világkupa új szezonjának indításához. A márka megállapodott a Nemzetközi Sí Szövetséggel arról, hogy mint a Nemzetközi Sí Szövetség „Audi FSI Sí Világkupa” rendezvényének névadója,  a 2021-2022-es évaddal bezárólag meghosszabbítja szponzori megállapodását a szövetséggel.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az Olimpiai évad nyitóeseménye alkalmából bejelenthetjük a hosszú és sikeres partneri kapcsolatunk meghosszabbítását”- mondta Thomas Glas, az AUDI AG sport-marketingért felelős vezetője, majd hozzátette: „ennek eredményeként az Audi továbbra is a nemzetközi télisportok egyik kulcsfontosságú partnere lesz az elkövetkezendő esztendőkben. Az a tény, hogy a  Sí Világkupa névadó márkájaként szerepelünk, a márka átfogó elkötelezettségének megnyilvánulása.”

 

A versenyzők Söldenben az óriás műlesiklással kezdték az új évadot, amelynek fénypontja a februárban Dél-Koreában rendezendő Téli Olimpia lesz. A Rettenbach-gleccseren megrendezett verseny rajtja az Audi rajtban volt, ami 15 éve, a 2002-2003-as szezontól kezdődően a sikeres partnerség megkülönböztető jelképe.

 

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.