Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az Audi A8 a 2018-as „World Luxury Car”
2018.04.05.
Újdonság az Audiról

Az Audi A8 a 2018-as „World Luxury Car”

Az Audi A8 2018-ban a „Világ Luxusautója” („World Luxury Car 2018”), amivel a négykarikás márka zászlóshajója ismét igazolta, hogy „A haladás technikájának” megtestesítője. A díjátadóra szerdán a New York-i Autószalon (New York Auto Show) keretében került sor.

Audi A8

24 országból összesen 82 zsűritag értékelte az érzelmekben gazdag vonzerő mellett a bennülők kényelmét és biztonságát, illetve a környezetvédelmi szempontokat, a menetteljesítményeket, a piaci relevanciát és az ár/érték-arányt. A végső szavazáson az Audi A8 végül két vetélytársával szemben győzedelmeskedett, a márka immár kilencedik „World Car Awards” diadalát aratva.

„E díj nagy elismerés számunkra és csúcsmodellünk számára egyaránt” – emelte ki Peter Mertens, AUDI AG igazgatótanácsának a műszaki fejlesztés területéért felelős tagja. „Az új Audi A8 a teljes szakma egyik fő innovációs motorja, amely újszerű, érintéses kezelési rendszerével, következetes és széleskörű elektronizálásával, illetve a magas fokon automatizált vezetés műszaki feltételeivel még magasabbra emeli a mércét az autógyártásban.”

Igényes anyagválasztása és már-már manufaktúra-szintű kidolgozása mellett olyan különlegességek jellemzik, mint az Audi lézervilágításával kiegészített HD Matrix LED fényszórók, a dinamikus összkerékkormányzás vagy éppen a talpmasszázs-funkciót is tartalmazó hátsó nyugágyülés-csomag.

 

Audi-győzelmek – „World Car Awards”

2005 Audi A6 - World Car of the Year
2007 Audi RS 4 - World Performance Car
           Audi TT - World Car Design of the Year
2008 Audi R8 - World Performance Car
          Audi R8 - World Car Design of the Year
2010 Audi R8 V10 - World Performance Car
2014 Audi A3 - World Car of the Year
2016 Audi R8 - World Performance Car
2018 Audi A8 - World Luxury Car

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.