Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az Audi a legjobb európai márka a Consumer Reports 2017-es megbízhatósági felmérésén
2017.11.28.
Újdonság az Audiról

Az Audi a legjobb európai márka a Consumer Reports 2017-es megbízhatósági felmérésén

Az Audit sorozatban a hatodik alkalommal választották a legjobb európai autómárkának a Consumer Reports által végzett megbízhatósági felmérésen. Az Egyesült Államok ismert és tekintélyes fogyasztóvédelmi magazinja minden évben elkészíti felmérését az olvasók körében és közzéteszi ennek eredményét. Az összesített rangsorban az Audi a negyedik helyet szerezte meg, megelőzve minden európai vetélytársát.

Audi

Werner Zimmermann, az AUDI AG minőségbiztosításért felelős vezetője így kommentálta az eredményt: „Elégedettek vagyunk az eredménnyel, amelynek komoly üzenete is van az ügyfelek felé: a minőség kulcskompetencia az Audi márka számára.”

 

A Consumer Reports magazin előfizetői körében végzett éves felmérés arról kérdezi a gépjármű tulajdonosokat, hogy az elmúlt tizenkét hónap során milyen problémák merültek fel az autójukkal kapcsolatban. A sorrend meghatározásánál olyan információkat is figyelembe vettek, mint a hiba jellege, a felmerülő költségek vagy a javítással töltött idő. A Consumer Reports magazin az utolsó három modellévhez kapcsolódó adatokkal számolt a felmérés során.

 

Az idei évben a Consumer Reports közel 640 000 gépjármű tulajdonos visszajelzését dolgozta fel. A megbízhatósági felmérés sorrendjét a magazin teszteredményeivel együtt összesítették, így állt össze egy együttes eredmény a vizsgált autókat illetően. A teszten résztvevő mind a nyolc Audi modell (Audi A3, A4, A6, A8, Q3, Q5, Q7 és TT) a „vásárlásra ajánlott” minősítést kapta 2017-ben.

 

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.