Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az amerikaiak szerint az Audi a legmegbízhatóbb európai márka
2017.12.22.
Das WeltAuto hírek

Az amerikaiak szerint az Audi a legmegbízhatóbb európai márka

Ha használt autót vesz az ember, egy összeghatáron belül olyat keres, aminek ismeri az előéletét, és amiről úgy tudja, hogy hosszú távon is megbízató.

Audi

Az amerikai Consumer Reports magazin olvasói sorozatban a hatodik alkalommal választották a legmegbízhatóbb európai autómárkának az Audit.

A magazinminden évben megkérdezi az előfizetőit, hogy az elmúlt tizenkét hónap során milyen problémák merültek fel az autójukkal kapcsolatban. A sorrend meghatározásánál figyelembe vették, a hibák jellegét, a felmerülő költségeketés a javítással töltött idő. A magazin az utolsó három modellévhez kapcsolódó adatokkal is számolt a felmérés során.

Az idei évben a Consumer Reports közel 640 000 gépjármű tulajdonos visszajelzését dolgozta fel. A megbízhatósági felmérés sorrendjét a magazin teszteredményeivel együtt összesítették, így állt össze a végeredmény. A teszten résztvevő mind a nyolc Audi modell (Audi A3, A4, A6, A8, Q3, Q5, Q7 és TT) a „vásárlásra ajánlott” minősítést kapta 2017-ben.

Nemrégiben pedig a brit What Car? magazin az Audi Q7, a TT és az R8 modelleknek ítélte a legjobb használt luxus SUV, a legjobb használt Coupé, valamint a legjobb használt sportkocsi kitüntető címét.

A cikk a dasblog.hu-n jelent meg.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.