Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen megijedt a Škodától
2017.10.09.
Újdonság a ŠKODA-ról

A Volkswagen megijedt a Škodától

Kívülről általában szép, egységes vállalatnak tűnik a Volkswagen csoport, de most kivillannak a belső konfliktusok. A Reuters híre szerint a Volkswagen azzal próbálhatja megnyugtatni a német szakszervezeteket, hogy visszafogja a Škoda megállíthatatlannak tűnő növekedését.

ŠKODA Octavia

A Škoda 26 éve a Volkswagen csoport része, méghozzá az utóbbi húsz évben – pontosabban az első igazi VW alapú modell, az Octavia 1996-os bemutatása óta – valószínűleg a legsikeresebb. A cég folyamatos növekedésének okait alighanem a Volkswagen is csak találgatja, de talán az eltalált, a VW-éinél sokszor sokkal látványosabb formaterveknek, és a kedvező áron kínált szabvány VW technikának lehet hozzá köze. Úgy tűnik, a VW-hez képest néhol egyértelműen gyengébb minőségű anyagok nem elegendőek, hogy elriasszák a vevők nagy részét, olyannyira, hogy a Škoda nyereségaránya tavaly már nem csak a Volkswagenénél, de az Audiénál is magasabb lett.

További részletek a totalcaron.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.