Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A SUV-modell csúcsváltozata Genfben mutatkozik be
2018.02.16.
Újdonság a ŠKODA-ról

A SUV-modell csúcsváltozata Genfben mutatkozik be

A ŠKODA AUTO a Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatja be a ŠKODA KODIAQ SUV-modell csúcsváltozatát, a gyár alapítóiról (Václav Laurin és Václav Klement) elnevezett L&K kivitelt. Az elegáns megjelenésről többek között a krómozott hűtőrács, a 19 colos könnyűfém keréktárcsák és a módosított első és hátsó lökhárító gondoskodnak. A belső térben bőrkárpitozás és zongoralakk dekorelemek csábítanak. Dinamikus benzin- és dízelmotorok, valamint első- vagy összkerékhajtás gondoskodik a magabiztos haladásról.

ŠKODA KODIAQ L&K interiőr

Erőteljes motorok, fejlett összkerékhajtás, adaptív lengéscsillapítás szabályzás (DCC)

Az L&K változat bevezetésével egyidejűleg a motorpaletta is megújul. Mostantól szerepel a kínálatban az 1,5 literes TSI 110 kilowattos (150 lóerő) és a 2,0 literes TSI 132 kilowatt (180 lóerő) teljesítményről 140 kilowattosra (190 lóerő) növelt verziója. Az új erőforrásokat részecskeszűrővel is ellátták, ez a KODIAQ többi kivitele számára is rendelkezésre áll. Most mutatkozik be a hétfokozatú kettős tengelykapcsolós váltó (DSG) legújabb generációja is, amely a benzinmotorokhoz és a 2,0 literes TDI 110 kilowattos (150 lóerő) verziójához rendelhető. A 2,0 literes TDI 140 kilowatt (190 lóerő) teljesítményű változata egészíti ki a motorválasztékot. A két erősebb motorhoz a szériafelszereltség része az összkerékhajtás a másik kettőhöz pedig rendelhető. A SKODA KODIAQ összkerékhajtású kiviteleihez extrafelszerelésként kérhető az adaptív lengéscsillapítás szabályzás (DCC-Dynamic Chassis Control).

Nagy tér a stílus, a kényelem és az elegancia jegyében

A ŠKODA KODIAQ L&K meggyőző helykínálatát és sokoldalúságát kifinomult stílussal ötvözi. Szériafelszereltségét gazdagítják a 19 colos „Sirius” könnyűfém keréktárcsák, a teljes LED-technikájú fényszórók és a függőleges lamellákkal ellátott, krómkeretes hűtőrács. A sárvédőket Laurin & Klement felirat díszíti.

A belső tér eleganciájához a háromküllős multifunkciós bőrbevonatú kormánykerék és a választható fekete vagy bézs bőrkárpitozás is hozzájárul. Az üléseken és a műszerfal zongoralakk fekete dekorbetétjein, valamint az infotainment rendszer indítóképernyőjén diszkrét Laurint & Klement logó tűnik fel. A szériafelszereltséghez tartozik az elektromosan állítható, memóriás vezetőülés, a KODIAQ felirattal ellátott küszöbborítás, az alumínium pedálok, textilszőnyegek, az esőérzékelő szenzor, az automatikusan elsötétedő visszapillantó tükör, az „Ambiente” világítás és a CANTON hangrendszer.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.