Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A SEAT is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójához
2017.12.06.
Újdonság a SEAT-ról

A SEAT is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójához

December 1-én vette kezdetét a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója, amelynek keretében idén hatvanezer doboznyi ajándék összegyűjtését tűzte ki célul a szervezet. Az idei évben a SEAT is csatlakozott a kezdeményezéshez, s az országos márkakereskedői hálózatának segítségével gyűjtik majd a dobozokat december 20-ig.

SEAT Cipősdoboz Akció

Tizennegyedik alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat az országos karácsonyi adománygyűjtő "Cipősdoboz" akcióját az adventi időszakban, amelynek keretében idén országszerte kétszáz gyűjtőponton várják december 20-ig a gyerekeknek szánt, ajándékokkal megtöltött dobozokat. Az idei gyűjtéshez a SEAT márkakereskedői hálózata is csatlakozott, így az adományozók a spanyol márka segítségével is eljuttathatják a nehéz helyzetű gyermekeknek készített ajándékaikat a Szeretetszolgálathoz.

Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója az akció decemberi 1-i, budapesti megnyitóján arról tájékoztatott, hogy elsősorban a játékok, könyvek mellett nem törékeny holmikat és nem romlandó édességeket várnak. A doboz alját és a tetejét külön kell becsomagolni, és fel kell tüntetni, hogy milyen nemű és korú gyermeknek szánják az ajándékot. Aki nem tud ajándékot készíteni, az a 1355-ös telefonszámon hívásonként 300 forinttal vagy a szervezethez önkéntesként csatlakozva is segítheti az akciót.

Az ügyvezető felidézte, hogy az adománygyűjtés 2004-es elindulásakor csupán egy gyűjtőponton várták az ajándékokat, amelyekből az első évben ötezer darabot sikerült összegyűjteni. Idén már mintegy ezer önkéntes segíti a szervezet háromezer dolgozóját, akik kétszáz helyszínen várják a gyerekeknek szánt, kor és nem szerint felcímkézett cipős dobozokat, amelyekből tavaly negyvenegyezer-százhetven darabot sikerült összegyűjteni.

 

 

"Már évek óta kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy karácsony közeledtével a magunk lehetőségeihez mérten segítsünk a környezetünkben élőknek. Éppen ezért szívesen csatlakoztunk idén először a Baptista Szeretetszolgálat kezdeményezéséhez, s bízunk benne, hogy a kereskedői hálózat által hozzájárulhatunk ahhoz, hogy további gyerekek jussanak karácsonyi ajándékhoz" - mondta el Molnár Judit, a Ring-Autó Kft. értékesítési vezetője.

A SEAT márkakereskedői hálózat december 1-20 között gyűjti a dobozokat, Nyíregyházán az alábbi helyszínen:


PlatánAutóház Kft.
4400 Nyíregyháza, Rákóczi u. 60

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.