Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Budapest Boat Show vendége az új Audi A7 Sportback
2018.02.26.
Újdonság az Audiról

A Budapest Boat Show vendége az új Audi A7 Sportback

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok nagy szezonnyitó rendezvénye a február utolsó hétvégéjén, a Hungexpo területén megtartott Budapest Boat Show. A kiállításon a nagyjából száz hajó mellett elsőként itt mutatkozik be Magyarországon az Audi legfrissebb modellje, az új A7 Sportback.

Audi A7 Sportback

A hajózás szenvedély, és az Audi világát is az a szenvedély fűti, hogy megvalósítsa, amit mások még elképzelni sem tudnak. Az Audi második alkalommal lett a Budapest Boat Show kizárólagos autós partnere, és mint kiemelt támogató, a G pavilon közepén, csaknem száz négyzetméteres területen mutatja be két újdonságát.

Az Audi A8 mellett itt látható első ízben a vadonatúj Audi A7. A triton-kék metál fényezésű, jupiterszürke kárpitozású Audi A7 55 Sportback 340 lóerős TFSI motorjának teljesítménye az S-Tronic sebességváltón és a quattro hajtáson keresztül jut az aszfaltra.

A négykarikás márka és a vizek világának kapcsolata nem új, hiszen az Audi több mint egy évtizede áll kapcsolatban a magyar vitorlássporttal. Évek óta támogatja a legnagyobb balatoni sportünnepet a Kékszalagot, és a Magyar Vitorlás Szövetséggel meglévő kapcsolatrendszer keretében a négykarikás márka volt a balatonfüredi J24-es Európa Bajnokság autós partnere is.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.