Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. 2018 végén nyílik a Casa SEAT
2017.10.04.
Újdonság a SEAT-ról

2018 végén nyílik a Casa SEAT

A SEAT új, multidiszciplináris épületének Barcelonában  a Casa SEAT, azaz a SEAT Ház lesz a neve. A márka  számára az inspirációt a város néhány legmegmeghatározóbb épülete adta, olyanok, mint a CasaBatlló, a CasaMilá vagy  CasaFuster, amelyek közül mindegyik a modern   építészet remekműve.  Ezzel a lépéssel a SEAT tiszteleg Barcelona városa, annak lakosai és a várost évente meglátogató mintegy 30 millió ember előtt, akik a várossal azonosítják ezen építészeti remekműveket.

Casa SEAT, Barcelona

"A Casa SEAT név teljesen összhangban van új barcelonai főhadiszállásunk értékeivel. A város olyan történelmi épületek mozaikja, amelyeket jól ismernek"-  mondta a SEAT elnöke, Luca de Meo.  "A Casa SEAT tökéletesen magában foglalja mindazt, amit e házzal szeretnénk megvalósítani:  az a ház, ahol a barcelonai lakosokat, a SEAT barátait és híveit szívesen látjuk a világ minden tájáról"-tette hozzá.

 

A Paseo de Gracia 109 szám alatt, az AvenidaDiagonalkereszteződésében  elhelyezkedő majdani Casa SEAT  a tervek szerint 2018 végén nyitja meg kapuit. Ez a ház lesz a SEAT barcelonai főhadiszállása azzal a céllal, hogy teljesen integrálódjék a város kulturális és gazdasági életébe, azzal az egyértelmű küldetéssel, hogy a ház az új trendek és a tehetségek közötti kapcsolódást is megteremtse. A 2.6000 négyzetméter alapterületű létesítmény kulturális rendezvényeket, kiállításokat, kulináris eseményeket, koncerteket és alkalmi, ún. pop-up üzleteket kínál majd a sok más kezdeményezése mellett.  A legújabb trendek bemutatásán túl a Casa SEAT látogatóinak lehetőségük lesz a márka legújabb projektjeivel is megismerkedni. Ez az új tér új értékesítési formákat is fog kínálni. 

 

Made in Barcelona

Tavaly decemberben a SEAT és Barcelona önkormányzata megállapodást írt alá az innováció, a fenntartható mobilitás és a tehetségek felkutatásának  előmozdítása céljából. E megállapodás keretén belül áprilisban felavatták a SEAT Metropolis: Lab Barcelonát. Ez egy olyan  kutatási bázis, ami a jövő mobilitása számára hoz létre okos megoldásokat. A Casa SEAT létrehozásával a vállalat ismét  megerősíti, hogy a Barcelona városa   iránti elkötelezettség a vállalati politika integráns részét képezi.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.