Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Így készült az Audi az 50. Kékszalagra – Debütált az Audi Q8
2018.07.30.
Újdonság az Audiról

Így készült az Audi az 50. Kékszalagra – Debütált az Audi Q8

A vitorlázás az előre mutató technológia, a dinamizmus, az esztétikum és a sportszerű, ám kemény és kitartó küzdelem sportja, mely tökéletesen illik az Audi sportos, progresszív és innovatív stílusához. A márka ennek köszönhetően évek óta elkötelezett támogatója a vitorlássportnak és a Kékszalagnak, amelyet már több, mint egy évtizede támogat. Ez az esemény kiváló lehetőség volt arra, hogy az Audi bemutassa legújabb SUV modelljét, az új Audi Q8-at, amely Magyarországon először itt lesz látható. Az 50. Kékszalag kizárólagos autós partnere az Audi. A jubileumi verseny alkalmából számos programmal készült a márka a látogatók számára.

Debütál az Audi Q8

Audi Shuttle

Az Audi legújabb modelljei, az új Audi A6, A7, A8 a versenyzők számára ingyenes shuttle szolgáltatást biztosítottak Balatonfűzfő - Tihany útvonalon. Minden a kékszalagon nevezett versenyző plusz egy fő kísérő jogosult volt igénybe venni ezt a szolgáltatást, amelyet a rendelkezésre állás függvényében teljesít az Audi. A shuttle szolgáltatás a versenyzők számára a július 25. 09:00- tól július 26. 09:00-ig valamint a július 26. 19:00-tól július 28. 00:00-ig tartó idősávban volt elérhető.

 

Audi Race Lounge

A vitorlás étterem mellet lévő területen a látogatók megismerkedhettek az Audi legújabb SUV modelljével az új Audi Q8-al, amely Magyarországon először volt itt látható.

 

Audi Q Experience

Az Audi Q modelljei nem ismernek lehetetlent. Most személyesen is megtapasztalható volt, mit tudnak az az új Audi Q2, Q5 és Q7 SUV modellek. A tesztvezetésre történő regisztrációra, a helyszínen a vitorlás étterem melletti Audi Q Experience feliratnál volt lehetőség.

 

Audi Speed Challenge

A Kékszalag leggyorsabb hajói idén is a balatonfüredi móló előtt versenyeztek egymással, a nézők pedig testközelből élvezhették a száguldó katamaránok küzdelmét. A versenyzők egy téglalap alakú, 800 méteres pályán tettek arra kísérletet, hogy egy óra alatt a lehető legnagyobb sebességet hozzák ki hajóikból. 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.