Platán Autóház Nyíregyháza Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az Audi A6 allroad quattro első helyen zárta az „Auto Bild Allrad” olvasói szavazását
2018.04.27.
Újdonság az Audiról

Az Audi A6 allroad quattro első helyen zárta az „Auto Bild Allrad” olvasói szavazását

Az Audi A6 allroad quattro (üzemanyag-fogyasztás l/100 km: 6,5 – 5,6* (kombinált), CO2 kibocsátás g/km: 172 - 149* (kombinált)) egy győztes típus. Ezt Európa legnagyobb, összkerékhajtású modellekkel foglalkozó magazinja, az „Auto Bild Allrad” olvasói is megerősítették.

Audi A6 allroad quattro

Az „Év összkerékhajtású autói” választáson az ő szavazataik döntöttek arról, hogy a „Crossover” kategóriában a quattro hajtású, megnövelt szabadmagasságú Avant modell szerezze meg az első helyet. A díjátadóra április 18-án este, Frankfurt am Main városában került sor.

Az „Év összkerékhajtású autói” választáson az „Auto Bild Allrad” magazin olvasói 10 kategóriában több, mint 219 modell közül választhattak. Járműkategóriák szerint 1-1 szavazattal támogathatták kedvenceiket. A „Crossover” kategóriában az Audi A6 allroad quattro 13 versenytársa előtt a szavazatok 13,35 százalékát megszerezve győzedelmeskedett.

Az Audi A6 allroad quattro nem áll meg ott, ahol az aszfaltozott út véget ér. Karosszériája akár 31,5 milliméterrel is magasabban van, mint az A6 Avant esetében, emellett a rozsdamentes acélból készült első és hátsó lemezek gondoskodnak az autó alsó részének védelméről. Az optimális vonóerő-átadásért és menetdinamikáért az állandó összkerékhajtás felel, amely a központi differenciálmű révén változó, a pillanatnyi menethelyzet szerinti optimális elosztást biztosít. Ugyanígy a szériafelszereltséghez tartozik az adaptív csillapítás-szabályozással szerelt légrugózás, amely egy további vezetési móddal szélesíti a dinamikus városi haladás és a könnyebb terepes használat közötti skálát. Az allroad vezetési módban a légrugó 35 milliméterrel emeli meg a karosszériát. Alacsony sebességnél lift módban további 10 milliméter hasmagasságot nyerhetünk. A szériafelszereltséget a dőlésszög-érzékelő és a lejtő asszisztens teszi teljessé.

Az idei győzelemmel a négykarikás márka tovább folytatja sikertörténetét a népszerű „Auto Bild Allrad” 2002. óta megrendezésre kerülő olvasói szavazásán. Egyedül az elmúlt 10 évben 19 alkalommal sikerült az Audi modelljeinek a dobogó legfelső fokára állniuk, beleértve az Audi A4 quattro modellt is, amely hétszer győzedelmeskedett.

 

* A zárójelben jelzett üzemanyag-fogyasztás és a CO2 kibocsátás függ az aktuálisan választott felszereltségtől

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.